Dieper slapen en uitgerust wakker worden. De newborn matras laat uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie rusten.

Bij het ontwikkelen van de NEWBORN-matrassen hebben we rekening gehouden met de 3 belangrijkste factoren die de keuze van de juiste matras bepalen.

  1. Postuur, de lichaamsbouw > Zwaar / Normaal / Tenger
  2. Slaaphouding > Zij-slaper / Rug-slaper / Buik-slaper
  3. Voorkeur van de matras > Zachte matras / Medium matras / Harde matras

Door rekening te houden met deze factoren kunnen we voor iedere persoon de juist matras bepalen. De NewBorn-matras heeft een aangepaste ergonomische pocketverenkern waarbij de hardheid en zonering bij iedere matras verschillend zijn. Een ondersteunende tussenlaag met aangepaste schouder-, heup- en taillezones en een extra drukverlagende toplaag op maat van de klant.

De NewBorn-matrassen zijn aan beide zijde beslaapbaar waardoor ze langer hun optimale comfort zullen behouden. De hoezen van de NewBorn-matrassen zien er niet alleen luxueus uit. Ze maken ook gebruik van de nieuwste ontwikkelingen zoals AVICENNA®, dit zorgt vooar een bewezen vermindering van eventuele pijnklachten. TENCELL® geeft een zachter gevoel, optimaal slaapklimaat en een beter vochttransport. AEGIS® is een doeltreffende behandeling tegen huisstofmijt.

Kortom: dieper slapen en uitgerust wakker worden dankzij een perfecte lichaamsondersteuning