Meubelen Roofthooft

Perfect gepersonaliseerd slaapcomfort

Wij gaan uit van het gegeven dat iedere persoon uniek is, aangezien iedereen andere wensen en behoeften heeft bij de keuze van zijn/haar matras. Wij geloven in het persoonlijk aanmeten van een matras die de juiste ondersteuning geeft. Speciaal voor jou, op maat gemaakt.

Hoe garanderen wij perfect gepersonaliseerd slaapcomfort?

Door middel van een persoonlijke aangemeten matras dankzij het unieke Tube Layer System, met tien tot veertien instelbare tubes. Je krijgt je eigen, unieke matras aangemeten via het onderscheidende en gepatenteerde meetsysteem: de MyScan, waarbij een camera een 3D scan maakt van jouw lichaam. Dit systeem is ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met gerenommeerde instituten. De uitslag van de 3D scan bepaalt de hardheid van de tubes, met tot wel 537.824 variaties. Perzona bereikt hiermee perfect gepersonaliseerd slaapcomfort, die wij je door middel van de 100 dagen omruilgarantie niet alleen beloven, maar ook garanderen.

Het bewijs dat kwaliteit en design samen gaan

Niet alleen een Perzona matras wordt volledig aan jouw wensen aangepast, het bed kan ook naar persoonlijke voorkeur worden samengesteld. Kies jouw bedbodem, favoriete kleur, stof en designpoten (speciaal ontworpen door de Nederlandse ontwerper Ben Hoek) en je bent verzekerd van jarenlang persoonlijk slaapplezier dat er ook nog eens mooi uitziet.

!NIEUW!

perzona
perzona
perzona man
perzona man